Ministerul Justiţiei: Toader - vizită la Penitenciarul Focşani; printre temele discutate - condiţiile de detenţie şi climatul de lucru al personalului

  • Post By us24.ro on 2018-01-12 18:30:04
  • 0 comments


Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a vizitat vineri Penitenciarul Focşani, ocazie cu care a discutat cu reprezentanţii conducerii închisorii despre condiţiile de detenţie, dar şi despre climatul şi condiţiile de lucru ale personalului.

"În cadrul vizitei s-au purtat discuţii cu reprezentanţii conducerii Penitenciarului Focşani, abordându-se aspecte privitoare la condiţiile de detenţie, activitatea de reintegrare socială, climatul şi condiţiile de lucru ale personalului de penitenciare, precum şi la metodele de rezolvare a problemelor cu care se confruntă sistemul penitenciar", se precizează într-un comunicat al MJ.

Întâlnirea a reprezentat o parte componentă a dialogului constant pe care ministrul Justiţiei îl poartă cu reprezentanţii sistemului penitenciar în vederea soluţionării eficiente a problemelor existente, arată MJ. AGERPRES/(AS - autor: Mihai Stoica, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)

Comentarii