"Rețeaua de termoficare, aflată în administrarea Primăriei Capitalei, nu se repară cu declarații, asa cum crede Gabriela Firea.

Premierul nu a făcut decât să arate problemele pe care fosta RADET nu le-a rezolvat. În disperare de cauză, pentru ca nu poate explica de ce nu a rezolvat problemele primarul Capitalei lanseaza atacuri nejustificate. În calitate de ministru al Economiei si Energiei am luat măsuri ca ROMGAZ și ELCEN să asigure mijloacele necesare încălzirii, însă Primăria, prin RADET, nu s-a preocupat în nici un fel.

Ii cer primarului Capitalei sa prezinte un plan de reabilitare a rețelei de termoficare.

Bucurestenii nu trebuie sa sufere din cauza incompetentei!", scrie ministrul Economiei.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Citeşte şi: Război Orban-Firea.

Primarul Capitalei îl acuză pe premier că vrea s-o bage la puşcărie. "Îi stau în gât" Premierul Ludovic Orban a declarat că la Primăria Capitalei, pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investiţii importante "sunt aproape egale cu zero".

Gabriela Firea, primarul Capitalei, răspunde la atacul premierului spunând că se vrea îndepărtarea ei prin "fabricarea unor dosare".   Premierul Ludovic Orban a spus că rezultatele pe proiectele de investiţii importante "sunt aproape egale cu zero", scrie agerpres.ro.

Citeşte şi Ludovic Orban a dat-o afară pe Sevil Shhaideh, fina lui Liviu Dragnea googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); "Cine seamănă vânt, culege furtună.

Dacă azvârli sute de milioane în nişte societăţi care nu fac nimic, societăţi ale primăriei, în care nu faci altceva decât să angajezi clientela publică să plăteşti salarii mai mari decât se plătesc în sectorul privat, nu e de mirare că dacă stai şi analizezi rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investiţii importante.

Dacă tot e să vorbim de corelarea proiectelor de investiţie, Prelungirea Ghencea e un proiect care timp de trei ani şi ceva aproape a bătut pasul pe loc, el trebuie coordonat cu lucrările care se fac la Centură la nodul de intersecţie între Prelungirea Ghencea şi Centură, astfel încât să poată asigura o fluenţă în transportul pe relaţia cu Domneştiul", a spus premierul, întrebat dacă ştie că la Primăria Capitalei mai e nevoie de bani de la buget.

Orban a menţionat că are o listă cu zeci de proiecte care au bătut pasul pe loc, printre care a amintit podul de la Ciurel, podul de pe Splaiul Independenţei, patinoarul Flamaropol, Sala Polivalentă. "Situaţia din domeniul furnizării energiei termice este, de asemenea, o situaţie extrem de critică şi, în ceea ce ne priveşte, încercăm să facem tot ce depinde de noi astfel încât să putem asigura furnizarea energiei termice către bucureşteni", a încheiat el.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332257071-0'); }); "Vrea să mă bage la puşcărie" Gabriela Firea consideră că Ludovic Orban are un singur obiectiv, de a schimba primarul general al Capitalei, scrie dcnews.ro. "Eu știu aceste lucruri, îmi spun și mie colegi, prieteni, cunoscuți, că dl Orban a declanșat jihadul împotriva mea și le-a spus absolut tuturor că, dacă vor să se remarce, să obțină funcții și poziții înalte, trebuie să mă atace pe mine".

Acuzații grave Primarul Capitalei mai acuză: "Se întâlnește cu tot felul de persoane, mai mult sau mai puțin oficiale și ortodoxe aceste întâlniri, unele care n-ar trebui să aibă loc, spunând că în sondaje arată că eu nu pot să fiu schimbată decât dacă mi se vor face dosare, dacă mă bagă la pușcărie.

Discută cu tot felul de jurnaliști de investigații, să scormonească, să inventeze ceva în legătură cu mine, doar, doar vor schimba opțiunea bucureștenilor".

Pentru aceste acuzații grave, Gabriela Firea a susținut că are dovezi.

Mai mult, ea l-a acuzat pe Orban că mai încearcă să "mituiască" o parte a presei pentru a scrie lucruri neadevărate despre ea.

Companiile municipale "îi stau în gât" Despre companiile municipale, primarul general susține că "îi stau în gât" lui Ludovic Orban, care "prefera ca bugetul Capitalei să fie sufocat de rechinii așa-ziși de dreapta, de căpușele peneliste".

Sursa: RomaniaTV