Moise Guran scria în octombrie 2015 că, înainte de a intra în politică, un jurnalist ar trebui să ia o pauză de câţiva ani, pentru ca lumea să nu îl mai asocieze cu această meserie.

Or, tocmai el nu a respectat acest termn la care făcea referire.

Citeşte şi Rareş Bogdan salută intrarea în politică a lui Moise Guran, dar îl asigură că ar trebui să doarmă cu pistolul sub cap googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Iată postarea din 2015 a actualului politician Moise Guran:  "Înainte să apară orice fel de sondaje secrete, făcute de nu știu cine, va spun doar atât: nu detest nimic mai mult decât detest un jurnalist care își abandonează meseria pentru a intra în politică.

E o indecență în sine față de ea (de meserie), față de tine ca profesionist (cel mai des politicienii au fost mediocri în meseria lor de bază) dar este și o trădare față de public.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Dacă ești jurnalist și vrei să candidezi undeva, mai bine iei o pauză, câțiva ani, să nu te mai asocieze lumea cu ceea ce ai făcut înainte".

Publicul nu a uitat această postare, iar acum, deşi au trecut mai bine de patru ani, oamenii au început să-l întrebe: "Mai e valabil?".

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332257071-0'); });

Sursa: RomaniaTV