La finalul dezbaterii de la Biblioteca Centrală Universitară, de marţi seara, preşedintele Klaus Iohannis, care a fost şi moderatorul evenimentului, a decis să ia câteva întrebări din sală.

Iniţiativa s-a dovedit a fi una neinspirată pentru preşedinte, care a avut parte poate de singura întrebare incomodă. "Aş dori să vă întreb de ce nu aţi ales să invitaţi şi nişte jurnalişti care să vă pună nişte întrebări incomode.

Subiectele sunt ştiute: problema caselor, problema conferinţelor de presă pe care nu le-aţi ţinut de-a lungul mandatului.

De ce nu aţi invitat şi nişte jurnalişti care să vă pună în dificultate?", a întrebat un spectator. "Eu cred că au fost întrebări de substanţă", a răspuns Klaus Iohannis.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Preşedintele Klaus Iohannis a mai  fost întrebat de unul dintre studenţii prezenţi la dezbatere dacă va mai activa politic, în cazul în care va pierde alegerile. "Veţi mai activa politic, în cazul în care nu veţi fi reales ca preşedinte al României?", a întrebat studentul.

Klaus Iohannis a răspuns scurt, fără a oferi şi alte detalii. "Da", a spus preşedintele.

Sursa: RomaniaTV