Plenul reunit al Parlamentului va dezbate şi vota moţiunea de cenzură pentru căderea Guvernului, iar opoziţia are nevoie de 233 de voturi pentru.

Votul este secret, cu bile şi începe la ora 14.00.Moţiunea, a fost semnată de parlamentarii PNL, USR, PMP şi UDMR, însă parlamentarii Pro România a anunţat că nu semnează moţiunea, dar că vor vota pentru, la vedere.

PSD a anunţat că parlamentarii săi vor fi prezenţi, dar nu vor vota.

De asemenea, conducerea PSD a anunţat că orice parlamentar PSD care va vota moţiunea va fi exclus din partid.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...}]); Horoscop 18 iunie 2019.

Surprize în dragoste şi un gest de bunătateMoţiunea de cenzură a Opoziţiei, votată în ParlamentUPDATE ora 11:00: Toţi miniştii au fost convocaţi de urgenţă de Viorica Dăncilă, la ora 13:30Începând cu ora 14.00, în Parlament se va dezbate şi vota moţiunea de cenzură a opoziţiei pentru căderea Guvernului Dăncilă.

Liderul PNL a precizat că se bazează pe 215 voturi, însă sunt necesare 233 pentru ca moţiunea să treacă.Viorica Dăncilă a anunţat că parlamentarii PSD care votează moţiunea vor fi excluşi din partid.

Sursa: Observator