Emilian Răducu a explicat gestul la o emisiune tv. "A fost un doliu pe care l-am avut aici la casa părintească unde s-a născut Denisa şi un doliu care a fost la Bucureşti la apartamentul pe care l-a avut. Şi vecinii de acolo, bine, nu cu răutate, dar au spus că ar fi indicat să-l luăm de acolo de la uşa apartamentului şi să-l punem tot aici la casă.

Aşa am făcut să nu creadă oamenii că suntem de rea voinţă.

Amândouă sunt înrămate, am pus nişte fotografii cu Denisa, le-am pus aici la casa părintească, avem şi o placă din marmură, deci un lucru puţin mai deosebit aşa în amintirea Denisei", a spus Emilian Răducu.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Greşeala pe care toate femeile o fac!

Din cauza asta au murit Denisa Raducu şi Ileana Ciuculete.

Mergi la doctor dacă ai simptome De altfel, fanii artistei continuă să îi ducă flori și cadouri, pe care părinții ei au grijă să le așeze cu drag pentru ca mormântul să arate întotdeauna îngrijit. "În fiecare zi mergem şi vedem despre ce e vorba.

Să fie vreo două zile de când a venit cineva din judeţ cu un preot care a făcut şi o mică slujbă, deci oameni cu bun simţ şi oameni care ştiu ce înseamnă durerea şi de părinte şi durerea atunci când piere cineva care, cum să vă spun eu dumneavoastră, nu că ea ar fi făcut ceva extraordinar, dar era o fetiţă care încerca să distreze lumea, să se simtă bine, deci lucruri care ţin de copii şi fanii ăştia care o îndrăgeau pe ea", a mai spus tatăl Denisei Răducu.

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017, după câteva luni în care s-a luptat cu o boală grea.

A fost înmormântată în localitatea Ștefănești, din Vâlcea.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); });

Sursa: RomaniaTV