Primarul Timişoarei, unul dintrei cele mai importante persoane din Timişoara în Guvernul PNL şi-a descris consilierul personal ca fiind o persoană serioasă, harnică, dedicată şi loială şi care întruneşte toate calităţile pentru un secretar de stat. „Catalin a fost numit secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii si cred ca este o alegere foarte buna a premierului Orban, intrucat Catalin s-a dovedit un tanar valoros, cu valoare intrinseca, serios, harnic, dedicat si loial.

Intruneste toate calitatile pentru a fi un foarte bun secretar de stat, avand si experienta in monitorizarea proiectelor pe fonduri europene, experienta castigata alaturi de mine„, a declarat primarul Nicolae Robu.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Cătălin Iapă este absolvent al Politehnicii,la secţie Automatică şi Calculatoare. Într-un interviu acesta a declarat faptul că îşi doreşte să ajungă premier al României sau primar al Timişoarei. „Mă întrebați unde aș vrea să ajung… într-un interval de timp mai mare, de până la 20-30 de ani, aș fi cel mai împlinit dacă aș avea șansa să fiu premier al țării sau primar al Timișoarei.

Dar până acolo mai am multe de învățat și mult de muncit, deocamdată e frumos că pot visa înalt”, declara Cătălin Iapă într-un interviu.   googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); });    

Sursa: RomaniaTV