Senatorul Niculae Bădălău a petrecut alături de prieteni şi familie, cu ocazia împlinirii vârstei de 59 de ani.

Acesta a publicat pe Facebook zeci de la fotografii de la eveniment, inclusiv alături de Marcel Ciolacu şi Marian Mina, preşedintele CJ Giurgiu, cel care i-a luat locul în conducerea centrală a PSD. "Ce poate fi mai frumos la ceas aniversar, decât sa fii înconjurat de familie și de prietenii de o viață?

Vă mulțumesc din inima tuturor pentru prezență și pentru urări și îmi doresc să rămânem o mare familie unită în jurul idealurilor social-democrate, pentru români și pentru România!", a scris Nicolae Bădălău, pe Facebook.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a fost încentrul unui uriaş scandal zilele trecute, când a afirmat că este „o nebunie" să se mărească numărul parlamentarilor de diaspora, în străinătate fiind domiciliaţi doar 700.000 de români, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia".

După acest incident, Niculae Bădălău nu mai are funcție în cadrul conducerii interimare a PSD, dar rămâne liderul PSD Giurgiu.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332257071-0'); });

Sursa: RomaniaTV