Trei adolescenţi din Vaslui au fost înjunghiaţi în cursul zilei de miercuri, în apropierea unei treceri de pietoni.

Agresorul are 17 ani şi a fost reţinut.

Iniţial, atacatorul a urmărit de pe margine, impasibil, cum medicii intervin pentru a salva cele trei victime.

Abia după aceea atacatorul s-a predat.S-a emis mandat de arestare preventivă, însă localnicii atrag atenţia asupra faptului că acest incident nu este deloc unul izolat.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Horoscop 22 aprilie 2019.

Dragoste trăită pe ascunsIncidentele cu elevi, neraportate de teama răspunderiiPână la urmă, victimele scapă cu viaţă, chiar dacă unul dintre băieţi riscă să-şi piarda o ureche. Însă localnicii spun că este o chestiune de timp până când vor apărea şi cazuri cu persoane ucise.Unul dintre profesorii celor implicaţi în incidentul de miercuri a spus pentru Vremea Noua, sub protecţia anonimatului, că "am avut elevi care au venit băuţi la şcoală încă de la 8 dimineaţa, iar cuţitele şi bricegele au devenit obiecte de rechizită în şcoli".

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Profesorul respectiv este convins că incidente precum cel de miercuri vor deveni o obişnuinţă şi compară aceste cazuri cu infecţiile nosocomiale din spitale."Există o statistică cu oficială cu abandonul şcolar.

Dar vă spun eu că adevărul este cu totul altul.

Este precum situaţia cu infecţiile nosocomiale.

Ca şi la Ministerul Sănătăţii, şi la noi, în Învăţământ, nu se raportează toate problemele pentru că nimeni nu vrea să fie tras la răspundere", este mesajul transmis de profesorul vasluian.

Sursa: Observator