Ludovic Orban va participa miercuri la inaugurarea capacităţii de producţie şi mentenanţă pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5, împreună cu Virgil-Daniel Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri, şi cu Ionel Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naţionale.

Vizita are loc de la ora 9.00, la Uzina Mecanică Bucureşti.

Prima şedinţă de guvern prezidată de Ludovic Orban va avea loc la ora 12.00.

După ora 14.30, premierul Orban participă la preluarea funcţiilor de către noii miniştri de la Finanţe, Economie, Transporturi şi Agricultură, după cum urmează: de la 14.30 este programată preluarea mandatului de ministru al Finanţelor Publice de către Vasile-Florin Cîţu, de la 15.30 are loc preluarea mandatului de ministru al Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri de către Virgil-Daniel Popescu, iar de la 16.30 Orban participa la preluarea mandatului de ministru al Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor de către Lucian Nicolae Bode.

De la 17.30 are loc preluarea mandatului de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării rurale de către Nechita-Adrian Oros. Şi în cursul zilei de marţi premierul Ludovic Orban a fost alături de cei care şi-au preluat atribuţiile la mai multe ministere, fiind însoţit şi de Klaus Iohannis. 

Sursa: RomaniaTV