O fată româncă de 14 ani şi-a rupt în bătaie o colegă de şcoală, într-un parc din Viena.

Bătaia a fost filmată şi a circulat pe o reţea de socializare, iar poliţia a indentificat-o pe agresoare şi a audiat-o.O adolescentă româncă de 14 ani e investigată de poliție în Austria, sub acuzația că a bătut o fată de 13 ani, împreună cu alte eleve.

Scena violentă, consumată într-un parc din Viena, a fost filmată și a devenit un subiect în presa austriacă, după ce ziarul Heute a preluat imaginile și le-a publicat.

Filmul a produs un val de indignare din partea cititorilor, comentariile fiind extrem de critice.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Top 3 zodii care nu se gândesc la bani.

Nativii care îşi pun pasiunea pe primul locIncidentul s-a produs vinerea trecută în parcul Fridtjof-Nansen din Viena.

Conform ziarului Heute, citat de observator.tv, fata de 13 ani a fost atrasă sub un anume pretext în parc, unde a fost înconjurată de o bandă de 7 fete.

Când i s-a propus să lupte unu la unu cu oricare dintre ele, dar ea a refuzat, a fost atacată și bătută.

A fost inclusiv pusă la pământ și lovită de cel puțin 5 dintre eleve.O adolescentă româncă de 14 ani, considerată lider al grupului de 7 fete, a fost identificată și interogată de poliție.

Ea a susținut că nu a lovit victima în timp ce era pe jos.

De asemenea, românca a spus că victima i-a dat o palmă, iar acesta ar fi fost motivul pentru care a adus-o în parc, pentru a-i da o lecție.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Criteo.events.push(function() { Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410631,"containerid": "Crt-1410631","overrideZoneFloor": false});}); De cealaltă parte, victima susține că a fost amenințată și după agresiunea din parc de către celelalte fete.

I-ar fi transmis mesaje de înregistrare, în care i-au cerut să șteargă din Instagram Story videoul cu agresiunea, pe care victima l-a postat.

Elevele ar fi amenințat-o din nou cu bătaia.Potrivit poliției austriece, și celelalte fete agresoare din video au fost identificate.

Sursa: Observator