O tânără româncă a murit înjunghiată în Germania, apărându-şi prietena care a fost atacată de fostul iubit.

Tot româncă, a doua victimă a criminalului are şanse mici să supravieţuiască, după cum informează presa germană.Un român în vârstă de 46 de ani şi-a atacat fosta iubită, o româncă de 31 de ani, la Moulin Rouge, un club de noapte din Moers, lângă Duisburg.

Nu se ştie cum a intrat bărbatul înarmat cu un cuţit în club, cert e că el s-a năpustit asupra tinerei şi a înjunghiat-o de mai multe ori.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Horoscop 9 aprilie 2019. Trădare în dragoste şi un secret bine păstratPrietena acesteia, o româncă de 38 de ani, a sărit în apărarea ei şi a primit mai multe lovituri de cuţit.

Cele două românce lucrau în clubul de noapte, scrie Bild.După atac, cele două tinere au reuşit să fugă şi să se refugieze într-o pizzerie, patronul acesteia sunând după ajutoare.

Din păcate, românca în vârstă de 38 de ani a murit la spital, în ciuda încercării medicilor de a o salva. Şi cealaltă româncă e în stare critică şi şansele de supravieţuire sunt minime.Atacatorul a fugit de la locul crimei, dar a fost prins după scurt timp şi încarcerat.

El va fi judecat la Duisburg pentru crimă şi tentativă de crimă.

Sursa: Observator