O tânără a devenit vedetă pe Twitter după ce s-a filmat în timp ce linge toaleta unui avion.

Imaginile au strâns 6.5 milioane de vizualizări, în doar trei zile.Pasagera, care se indentifică drept "fluidă", nici femeie și nici bărbat, a postat imaginile pe 18 martie. Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Horoscop 21 martie 2019.

Secret copleșitor în dragosteNu a durat mult până când utilizatorii de pe Twitter au distribuit postarea, unii cu uimire, alții cu dezgust. Pe filmare se poate observa cum tânăra stă lângă marginea unui vas de toaletă, zâmbește provocator, după care începe să lingă.  I’ve licked a lotta toilets in my day but this was the first that made my tongue go numb🚽✈️🧻🛩👅👅👅👅👅 pic.twitter.com/4jMLEle2IL — grimy; keep your blood moving (@grimiestt) 18 March 2019"Am lins multe toalete până acum dar aceasta e prima care mi-a amorțit limba", a comentat ea, alături de postare.Cele 12 secunde au fost suficiente pentru a aduna 6.5 milioane de vizualizări.

Iar reacțiile nu au întârziat să apară. "Ce ai câștigat din asta?", întreabă un utilizator, în timp ce un altul face referiri directe la hepatita C.Potrivit The Sun, pasagera este din New York.

Imediat după filmare, aceasta a postat un update, în care susținea că este în Barcelona."Nu pot să cred că Twitter m-a făcut faimoasă pentru că am lins o toaletă", a concluzionat ea.

Sursa: Observator