Oraşul Crăciunului în Sun Plaza: fabrică de jucării, Moş Crăciun, magie, lectură de poveşti

  • Post By us24.ro on 2017-12-07 23:22:05
  • 0 comments

În weekend-urile 8-10 și 15-17 decembrie, zona dinspre cinema va aparține în totalitate celor mici. Pe 8 decembrie, începând cu ora 17.00, Moș Crăciun și ceata lui veselă – din care nu lipsesc Regina Iernii, renii și personaje de basm, vor declara deschis, printr-o paradă, ”Orașul Crăciunului”. Și cum nu se poate fără colinde în această perioadă, povestea muzicală ”Christmas Stars” va aduce negreșit spiritul sărbătorilor în sufletele celor prezenți. Oricât de obosit va fi după lunga sa călătorie, Moșul nu va refuza să facă poze cu micii lui prieteni și să le răsplătească așteptarea cu bomboane.

În ambele weekend-uri, copiii sunt invitați la atelierele art&craft ale Fabricii de jucării, la sesiuni de pictură pe față sau la Olimpiada veselă, unde spiridușii nerăbdători abia așteaptă să se joace cu prichindeii ”Statuile muzicale”, ”Săritura în sac”, ”Trasul frânghiei” sau ”Hula-hoop”. Organizatorii mai promit spectacole interactive cu gheață carbonică, teatru muzical cu marionete, magie, dar și un spectacol pentru toată familia, ”Spărgătorul de nuci”.

Pe 16 și 17 decembrie, pasionații de Lego sunt invitați să-și demonstreze fantezia și îndemânarea în construcții cu tematica sărbătorilor de iarnă.

Sun Plaza mai are încă o veste bună pentru clienții săi: din 8 decembrie va fi activ ”Colțul de împachetat cadouri”, serviciu oferit gratuit și în acest an celor care își vor umple aici desaga din care vor împărți daruri celor dragi.

În plus, până pe 24 decembrie, Târgul de Crăciun îi așteaptă pe bucureșteni să aleagă daruri de pus în cizmulițe ori sub brad, bunătăți de așezat pe masă ori decorațiuni pentru casă. Jucării din lemn, jocuri, globuri din sticlă și ornamente pictate manual, ceramică și porțelan, aranjamente pentru masa festivă, bijuterii, cosmetice, accesorii vestimentare, cozonaci și prăjituri de casă, halviță și plăcinte, după poftele, gusturile și buzunarele tuturor.

Comentarii