Spitalul va fi construit de la zero și va fi dotat cu tot ce trebuie, a relatat joi presa chineză.Proiectul pe hârtie trebuie să fie gata până vineri seara.

Spitalul va avea două etaje, iar la locul unde va fi ridicat deja e agitație, se aduc excavatoare, mașini, containere, macarale, în paralel cu pregătirea materialelor medicale necesare.Spitalul va fi construit după modelul unui centru de tratament similar care a fost ridicat la Beijing în 2003 în timpul epidemiei SARS și care avea o capacitate de 1.000 de paturi.

Citeşte şi Alertă sanitară.

China bagă în carantină oraşe întregi în faţa epidemiei de coronavirus. În Wuhan se va ridica un spital în şase zileAlertă sanitară.

China bagă în carantină oraşe întregi în faţa epidemiei de coronavirus. În Wuhan se va ridica un spital în şase zile.Până acum, oficial, peste 600 de oameni s-au îmbolnăvit și 25 dintre ei au murit.

Trei metropole chineze sunt închise complet. În capitala Beijing au fost anulate petrecerile de stradă de Noul An chinezesc.Pe de altă parte, au fost confirmate deja cazuri în Singapore, în Thailanda, Coreea de Sud și în Taiwan.

Există o suspiciune chiar și în Arabia Saudită, în timp ce în Europa, există pacienți suspecți în Scoția, Irlanda și Italia.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Didier Houssin, preşedintele comitetului de urgenţă al OMS, a declarat că s-au înregistrat foarte puţine cazuri în afara Chinei şi nu există dovezi că virusul s-a transmis de la o persoană la alta în afara acestei ţări. „Recomandarea adresată directorului general de către comitetul de urgenţă este că nu este momentul; este prea devreme" să fie decretată o urgenţă de nivel global, a declarat Didier Houssin.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); });

Sursa: RomaniaTV