"Acel BMW a fost folosit exclusiv de vicepreședinți PNL, ultimul fiind chiar domnul Marilen Pirtea, până a fost retrasă de domnul Vela la MAI.

Să îi întrebe pe colegii lui de ce s-au plimbat cu «mașini de lux»", au declarat sursele pentru Mediafax.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, declarase vineri că fostul ministru Carmen Dan a cumpărat o mașină de tip BMW Seria 7, care costă cât echivalentul a 10 mașini Dacia Logan, autoturismul de lux fiind oferit Camerei Deputaților pentru a fi utilizat.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); În cadrul unei conferințe de presă, Marcel Vela a fost întrebat şi cum răspunde sindicaliștilor de la Europol, care i-au recomandat să cumpere „un lot de sicrie de la pompe funebre", în contextul în care o mașină cu doi polițiști s-a răsturnat într-un șanț, în Satu Mare. „Nu știam de această metaforă așa de macabră.

Avem preocuparea de a dota Poliția.

Avem deja în lucru transmiterea unor autoturisme pentru creșterea mobilității la nivelul Municipiului București și în toată țara.

Sunt în pregătire pentru a fi colantate și pregătite mijloacele sonore de avertizare, pe mai multe autoturisme Duster, pentru a fi repartizate în țară.

Aș fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri și când doamna Carmen Dan a cumpărat un Șeptar, un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan și l-a dat în comodat la Camera Deputaților. Și atunci erau sindicate.

Eu sunt de două luni ministru", a afirmat ministrul de Interne.

Marcel Vela afirmă că a solicitat Camerei Deputaților să returneze mașinile de lux, care aparțin Ministerului de Interne.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); });

Sursa: RomaniaTV