Poliția Română a lansat un video de informare referitor la înșelăciunea cunoscută sub numele de "metoda accidentul", escrocheria care a lăsat mii de români fără toţi banii agonisiți.

Părinții sau bunicii tinerilor sunt sunați de invidizi și convinși să dea sume uriașe unor străini, pentru a-i scăpa pe cei dragi de probleme. De cele mai multe ori, părinții sunt cei sunați și înșelați prin "metoda accidentul", motiv pentru care Poliția Română a exemplificat un caz clasic de infracțiune. Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 17 iulie 2019.

Călătorie de afaceri şi o vizită surprizăPe imaginile postat pe Facebook apare o doamnă, sunată de doi invidizi după ce fiul ei ar fi accidentat o fetiță pe trecerea de pietoni.

Femeii i se cere să vină rapid cu 10.000 de lei, de către un pretins avocat, pentru a-și scăpa fiul de un dosar penal."Hai, domnule, termină cu prostiile astea", este replica femeii, care nu se lasă manipulată.

Nu este suficientă doar o distribuire online…nu toți bunicii și părinții au facebook. În loc să pierzi timp pentru a posta un comentariu, mai bine mergi până la bunica sau îți suni mama.

Vorbește cu ei față în față!

Contează!

Sursa: Observator