Un polițist din București a devenit vedetă pe internet după ce a fost fotografiat fără șosete, în timpul serviciului.

Imaginea, publicată pe pagina de Facebook "Polițiștii au umor", a strâns mii de like-uri și comentarii. Îmbrăcat în uniformă, omul legii a omis să-și mai ia șosete, fiind fotografiat într-o ipostază mai puțin obișnuită pentru un polițist.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 20 septembrie 2019. Întâlnire pe ascuns şi o excursie spontanăReacțiile au fost dintre cele mai diverse. "Sper să citești fiecare cuvințel și să iei aminte.

Uniforma aia nu e pentru a-ți bate joc de ea.

Sunt colegi care au fost înjunghiați, loviți, împușcați, unii au murit cu sângele șiroind pe ea.

Dacă vrei să arăți ca un fotomodel, poți să te îmbraci unde vrei tu, nu la muncă.

Nu ți-o spun în nume de rău și să nu crezi că sunt primul care postează fotografia asta sau că vreau să-ți fac rău", scrie în comentariul fotografiei, pe pagina Polițiștii au umor. "Dacă ți-au rămas mici pantalonii și nu ai bani de alții, dacă nu mai ai pantofi și nu mai ai bani de alții, te rog să îmi scrii și îți cumpăr personal câte două perechi din fiecare.

Doar să nu mai apari în halul ăsta la muncă", a mai comentat administratorul paginii.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Criteo.events.push(function() { Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410631,"containerid": "Crt-1410631","overrideZoneFloor": false});}); "Uniforma este unică!

Nu este făcută de designer să fie "fashion". În regulamentul de ordine interioară este prevăzut cel mai probabil un articol în care se precizează asta.

Si totodată este si o încălcare sancționabilă", a comentat un utilizator, la postarea de pe Facebook."Cand de la 14:00 dirijezi traficul si de la 18:00 esti invitat la nunta", a scris un altul.

Sursa: Observator