Povestea cutremurătoare a Dianei, fetiţa de 11 ani care s-a rugat "să merg acolo sus la Dumnezeu, că acolo nu doare", a emoţionat sute de oameni.

Fetiţa e internată în Italia şi suferă de o formă agresivă de cancer.Diana Mihaela Ciur e din Iaşi şi în 2015 a fost diagnosticată cu LAM, leucemie acută mieloblastică cu mutaţie biologică FLT3-ITD.

Ceea ce s-ar traduce printr-un cancer agresiv cu un mare risc de recidivă.

De jumătate de an, copila e internată la spitalul Bambino Gesu din Roma.Articolul continua dupa recomandari googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); }); Horoscop 17 ianuarie 2019.

Moment de neuitat şi decizie importantă în dragosteMama Dianei a povestit pentru rotalianul.com calvarul prin care fetiţa ei trece: "Avea doar 7 ani, nu înţelegea prea multe, a fost greu să accepte spitalizarea îndelungată şi chinurile înţepăturilor." A urmat o cumpănă teribilă, când Diana a ajuns la terapie intensivă la Iaşi şi medicii le-au spus părinţilor că o vor pierde.

Dar o minune a readus-o la viaţă.A fost trimisă la Timişoara şi acolo sora ei mai mare, Lavinia, a fost donator compatibil 100% pentru un transplant.

Numai că după 8 luni starea Dianei s-a agravat din nou.

Medicii au descoperit o nouă recidivă."A primit vestea foarte greu.

A plâns mult, durerile erau cumplite. Îmi spunea că vrea sus în cer, la Dumnezeu, că acolo nu e durere.", povesteşte, printre lacrimi, mama Dianei.Intrată în şoc septic, fetiţa a fost transferată în Italia, unde a avut loc un al doilea transplant, de la Lavinia.

Acum Diana se recuperează şi chiar dacă starea ei nu e foarte bună, corpul acumulând multă toxicitate, părinţii fetiţei sunt încrezători ca ea poate fi salvată. 

Sursa: Observator