PRO TV LIVE ROMANIA OLANDA (ora 21:00) LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV

  • Post By us24.ro on 2017-11-14 19:28:03
  • 0 comments

PRO TV LIVE ROMANIA OLANDA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV. ROMANIA şi OLANDA s-au întâlnit de 13 ori, "tricolorii" reușind o singură, 1-0, la Constanța, meci care practic i-a calificat la Euro 2008. Între cele două echipe s-au mai înregistrat trei egaluri, iar batavii s-au impus de 9 ori. PRO TV transmite, marţi, de la ora 21:00, LIVE VIDEO STREAM ONLINE ROMANIA OLANDA.

PRO TV LIVE ROMANIA OLANDA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV. Cosmin Contra vine după două victorii şi un egal în primele trei meciuri ca selecţioner. "Noi luăm din merite. Că Olanda este slabă, Turcia echipă slabă, iar băieţii ăştia nu au niciun merit. La înfrângeri că nu au nicio valoare, că e generaţie ratată. Când băieţii ar trebui lăudaţi! România nu a lăsat Turcia să joace fotbal, d-aia a fost aşa. Am adus mulți jucători noi pentru a-i vedea. Eu vreau ca la ora începerii Ligii Națiunilor să știu clar pe cine voi conta. Mai avem două ferestre în care voi mai vedea niște jucători", a declarat Cosmin Contra înainte de ROMANIA-OLANDA.

PRO TV LIVE ROMANIA OLANDA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV. Dick Advocaat a fost uimit atunci când a văzut lotul convocat de Cosmin Contra. Batavul credea că Bogdan Lobonţ, portarul lui AS Roma, şi-a pus ghetele-n cui de o bună perioadă de timp. "Cum, Lobonţ încă mai joacă?", a sous Advocaat. Mai mult, Advocaat nu a uitat de perioada când Gică Hagi, unul dintre cei mai mari jucători din istoria României, evolua pentru echipa naţională. Selecţionerul Portocalei Mecanice susţine că "Regele" ar fi avut loc "în orice echipă a Olandei care s-a bătut pentru Europa, orice echipă din lume". "România a fost un nume care a contat în fotbal, cu mulţi jucători pe care îi ştiu. Acum e o perioadă de reconstrucţie, vom vedea cum va fi meciul din această seară. Hagi nu a fost un jucător de top doar pentru Europa, Hagi a fost top-class mondial. Ar fi putut să joace în orice echipă a Olandei care s-a bătut pentru trofeul mondial. Hagi a fost un jucător care ar fi avut loc la orice echipă din lume", a spus Dick Advocaat despre ROMANIA OLANDA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV.

PRO TV LIVE ROMANIA OLANDA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV. Echipele probabile la meciul ROMANIA - OLANDA

ROMANIA: Pantilimon - Bălașa, Chiricheș, Moți, Cr. Ganea - Bicfalvi, Hoban - Fl. Tănase, Budescu, Chipciu - Țucudean.

OLANDA:Cillessen - Veltman, Van Dijk, De Ligt, Ake - Propper, Blind, Strootman - Berghuis, Babel, Depay.

PRO TV LIVE ROMANIA OLANDA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV. ROMANIA OLANDA, meci amical, se joacă, marţi, LIVE VIDEO STREAN ONLINE la PRO TV. Partida dintre ROMANIA şi OLANDA începe la ora 21:00 şi este programată pe Arena Naţională. PRO TV transmite LIVE VIDEO STREAM ONLINE ROMANIA OLANDA.

Sursa: romaniatv.net

Comentarii