"In aceasta dimineata, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachetel cu alimente, bani, produse cosmetice si carti catre domnul Ludovic Orban, premierul Romaniei, despre care am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna.

Propunerea de intrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atentia ca nu putem sta nepasatori in fata problemelor de viata ale unui om nacajit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care il avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adica jumatate din venituri, traind in post si smerenie tot anul.Speram sa ii ajunga cele trimise pana cand isi va lua leafa de premier, daca e nevoie, mai trimitem si sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca sa treaca cu bine domnul premier aceasta iarna si sa faca cat mai repede bugetul", scrie Liviu Alexa - presedinte PSD Cluj pe Facebook.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Citeşte şi: Ludovic Orban, declaraţie de avere.

Premierul a trăit cu 3.000 de lei pe lună anul trecut.

Orban: Am un trai modest Premierul Ludovic Orban şi-a publicat declaraţia de avere.

Potrivit documentului, liderul liberal locuieşte într-o casă de vacanţă în co-proprietate cu soţia, iar anul trecut a avut venituri nete de puţin peste 3.000 de lei lunar.

Premierul Ludovic Orban a explicat miercuri seară cum a reușit să se descurce cu veniturile declarate, circa 3.000 de lei pe lună, potrivit declarației de avere. ”Da.

Asta e problema dumneavoastră.

Declarația de avere spune totul despre cariera mea, despre cinstea mea.

De-a lungul ultimilor 30 de ani am deținut funcții publice și nu te poți îmbogăți, poți avea, cel mult, un trai decent.

Am un trai modest, sunt un om care nu am aplecare spre a trăi pe picior mare.

Nu asta e problema, ci cât de corect este un om.

Nu trebuie să se înțeleagă că sunt cel mai sărac premier, ci cel mai cinstit și corect”, a răspuns Ludovic Orban, vizibil deranjat, la întrebările presei.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); });

Sursa: RomaniaTV