"PSD a hotărât ca săptămâna viitoare, ultima săptămână de campanie, să desfăşurăm activităţi în ţară.

Considerăm că bucureştenii sunt oameni informaţi, iar un miting de asemenea proporţii în centrul Bucureştiului l-ar fi blocat, pentru că noi aducem de zece ori mai mulţi oameni decât poate să aducă PNL în Capitală şi nu am dorit asta.

Tocmai de aceea aveam ca variantă Romexpo.

Ne-am hotărât să facem mitinguri în ţară: va fi pe 18 mai la Târgovişte, deci nu există posibilitatea ca PSD să nu facă mitinguri.

Dar în zona capitalei nu am dorit să irităm bucureştenii cu un miting care să blocheze oraşul în plină campanie", a declarat Daniel Savu, la România TV.

Informaţia a fost confirmată şi de secretarul General al PSD, Codrin Ștefănescu "Ne-am consultat cu colegii din țară și am hotărât să anulăm mitingul din următoarele motive: Am hotărât ca săptămâna viitoare să ne ocupăm strict de activitățile de campanie din teritoriu luând în considerare că foarte multe județe au pe 21 și 23 ultimele întâlniri zonale, cu mulți primari.

Apoi, ar fi dorit colegii noștri un miting uriaș la București, în Piața Victoriei, asta se putea doar în weekend pentru că în cursul săptămânii nu dorim să aducem un disconfort bucureștenilor.

Un al treilea motiv este că toată lumea rămâne în dispozitiv, astea sunt motivele care ne-au determinat să anulăm mitingul.

Rămâne însă în vigoare tot restul programului, inclusiv mitingul mare de la Târgoviște", a declarat Codrin Ștefănescu, pentru G4Media.ro.

Social-democrații au fost întâmpinați cu proteste la mitingurile electorale organizate în ultimele săptămâni în țară, mii de manifestanţi huiduindu-i pe liderii PSD la Iaşi sau la Galaţi.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă şi miniştrii cabinetului său au fost huiduţi în timpul vizitelor în ţară.

Sursa: RomaniaTV