Un român a fost decorat în Franța, după ce a ajutat la prinderea unui infractor fugar.

Bogdan Seceleanu a primit medalia de la polițiștii care îl urmăreau pe adolescentul infractor.Urmărirea a avut loc în orașul Potiers din Franța.

Un adolescent de 15 ani, care evadase de 3 luni de la un centru de detenție pentru minori a furat o mașină și, cu poliția pe urme, a încercat să scape.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Top 3 zodii care nu se gândesc la bani.

Nativii care îşi pun pasiunea pe primul locÎn timpul urmăririi, polițiștii au reușit să scoată din funcțiune mașina fugarului.

Adolescentul și-a continuat însă cursa pe jos.

A fugit până în apropierea unui râu și a sărit în apă, trecând pe malul celălalt, spune France 3.Acolo se afla la pescuit Bogdan Seceleanu, un român stabilit în Franța.

Tânărul a încercat să dea o mână de ajutor poliției.

L-a observat pe adolescentul fugar când s-a ascuns într-un tufiș.

I-a alertat pe polițiști, care au reușit să-l încolțească și să-l prindă pe fugar.Potrivit francebleu.fr, inițial, polițiștii au crezut că Bogdan e un complice al fugarului și l-au arestat și pe el.

Apoi, când și-au dat seama că românul le-a fost de mare ajutor, i-au dat o medalie.

Sursa: Observator