Remus Deneş, un român în vârstă de 25 de ani, şi-a pierdut viaţa joi seara, în localitatea italiană Adrara San Martino, după ce a fost implicat într-un dublu accident de circulaţie.Românul mergea cu scuterul spre casă, de la locul de muncă.

La un moment dat, din motive încă necunoscute, scuterul lui Remus s-a lovit frontal cu o motocicletă care venea din sens opus.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Horoscop 15 iunie 2019.

La un pas de despărțireRomânul a murit după un accident, fiind lovit de un Renault ClioConform Corriere Della Sera, cei doi motociclişti au căzut la pământ.

Din spate a venit, însă, un Renault Clio de culoare vişinie care l-a lovit în plin pe român.Martorii au solicitat de urgenţă intervenţia unui echipaj medical, însă românul a murit după câteva ore, la spital.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Şoferul implicat în accident a fugit de la locul faptei şi este căutat de carabinieri.Celălalt motociclit implicat în poveste are 19 ani şi a suferit răni care nu îi pun în pericol viaţa.

Sursa: Observator