Români cercetaţi în Italia pentru distrugere, declaraţi INDEZIRABILI de către primar

  • Post By us24.ro on 2017-10-12 18:16:09
  • 0 comments

Incidentele au avut loc duminică într-un parc din staţiunea Marina Julia, situată în localitatea Montfalcone, în apropierea oraşului Trieste (regiunea Friuli-Venezia Giulia).
Şase români rezidenţi în Marina Julia sunt acuzaţi că au băut într-un parc, au aruncat pe jos sticle şi alte gunoaie, după care, fiind în stare de ebrietate, s-au luat la bătaie. În altercaţie, geamuri ale unui imobil rezidenţial au fost sparte. Doi dintre români au fost transportaţi la Spitalul "Sfântul Pavel" din Monfalcone.
Primarul din Montfalcone, Anna Maria Cisint, s-a deplasat la faţa locului şi a condamnat vehement incidentele. "Este dezgustător ce au lăsat în urmă indivizi identificaţi drept cetăţeni de origine română", a declarat Anna Maria Cisint, membră a formaţiunii de extremă-dreapta Liga Nordului, pe pagina de Facebook, potrivit site-ului de ştiri IlFriuli.it, citată de Mediafax.
Joi, primarul a revenit cu declaraţii. "Când identificările vor deveni oficiale, voi activa toate instrumentele prevăzute de lege", a continuat Cisint, precizând că suspecţii sunt angajaţi ai unei firme a trustului de construcţii navale Fincantieri.

Sursa: romaniatv.net

Comentarii