Pilierul argentinian Roberto Edmundo Tejerizo a semnat un contract cu echipa de rugby Timişoara Saracens, valabil până la finalul sezonului, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon, potrivit site-ului oficial al clubului.

Tejerizo s-a născut pe 15 aprilie 1988 şi a fost selecţionat de patru ori în echipa naţională a Argentinei (Pumas), de 15 ori în echipa secundă a ţării sale (Jaguares) şi de două ori în selecţionata Barabarians (în 2015).

Format în Argentina la clubul Tucuman LT, Roberto Tejerizo a activat pentru prima dată în campionatul României în sezonul 2018/19, la CSM Ştiinţa Baia Mare. "Sunt foarte bucuros să fac parte din echipa Timişoara Saracens, o echipă cu performanţe deosebite, cu jucători renumiţi.

Sunt nerăbdător să aduc acestei echipe aportul meu, atât în teren, cât şi în afara lui, prin experienţa acumulată de mine în anii de activitate rugbystică.

Sper să ajut clubul şi echipa în realizarea obiectivului rămas pentru acest sezon, mai precis câştigarea campionatului", a spus Roberto Tejerizo.

Echipa de pe Bega s-a despărţit în această iarnă de cinci jucători, Vasile Rus, Sione Taupaki, Paea Fonoifua, German Aranda şi Luke Samoa.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)