Mod de preparare Salam de biscuiti Biscuiti se zdrobesc in asa fel incat sa nu fie mai mare decat un bob de porumb.

Rahatul se taie marunt in nucile macinate ca sa nu se lipeasca intre ele.

Intr-un castron de 3 l se pun zaharul cu apa, amestecand pana se topeste zaharul apoi se adauga romul si stafidele.

Dupa aceea se adauga biscuitii amestecati, in prealabil, cu nucile macinate si rahatul, cacaoa: se amesteca numai prin rasturnare.

Pe o foaie de nailon de cca 50 cm lungime, se asaza cu mana cca 1/5 din compozitie.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Foaia de nailon se intoarce peste compozitie, acesta se prinde cu ambele maini si se preseaza bine sa nu ramana goluri in rulou.

Dupa ce sa aranjat ruloul trebuie sa aiba aceiasi grosime de la un capat la altul sa aiba capetele rotunde.

Cand salamul s-a intarit se scoate nailonul si se aseaza pe o tava cu dimensiunile lui.

Se fac la fel inca 4 bucati.

Dupa 3-4 ore salamul se poate taia in felii de 1 cm.

Pofta buna!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Ingredientele si cantitatile le gasesti aici

Sursa: RomaniaTV