Scheletul unui tânăr care îl imita pe Houdini a fost descoperit într-o pădure din Rusia, la doi ani după dispariție.

Polițiștii iau în calcul varianta ca Ivan Klyucearev să fi fost victima propriului număr de iluzionism, care ar fi eșuat tragic.

Nu exclud însă nici varianta unui experiment sexual periculos.Ivan Klyucearev, 30 de ani, era un tânăr avid dependent de adrenalină şi obişnuia să-şi pună chiar și viaţa în pericol prin numerele sale de magie.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Horoscop 18 aprilie 2019.

Probleme mari în ParadisDe doi ani, tânărul a dispărut fără urmă.

Ultima dată a fost văzut în mai 2017, când a plecat într-o călătorie, într-o zonă izolată din Rusia.

Operațiunea de căutare declanșată atunci s-a soldat cu un eșec.Scheletul tânărului, legat cu lanțul de copacAbia zilele trecute, un localnic care a trecut printr-o pădure din Șatura, a făcut descoperirea macabră: Eduard Karpov a văzut un craniu, în apropierea trunchiului unui copac.

Când s-a apropiat, a descoperit că e vorba despre un schelet întreg al unui om, acoperit cu frunze.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Alertați, polițiștii ruși au putut să constate că trupul neînsuflețit aparținea lui Ivan Klyucearev.

Scheletul era legat cu un lanț, de trunchiul copacului.

Potrivit Daily Mail, în zonă era instalat un cort pentru o singură persoană și o cameră video, îndreptată către cadavru. În apropiere erau și cinci perechi de cătușe, trei lanțuri, șase lacăte și o carte.Vezi 5 imagini în GalerieVarianta preferată de anchetatori este că tânărul a încercat să experimenteze o tentativă de evadare în stilul lui Houdini, dar a eșuat și a căzut victimă propriei tentative. ”S-a dovedit că bărbatul era membrul unei comunități care practica tehnici de supraviețuire în condiții extreme.

A fost cerută o autopsie, pentru stabilirea cauzei exacte a morții”, au transmis polițiștii ruși.Vezi 5 imagini în GalerieExperiment sexual periculosNu sunt excluse însă nici alte piste.

Anchetatorii se gândesc astfel și la un experiment sexual periculos, după ce au găsit în calculatorul tânărului dovezi care indicau că era interesat de BDSM, spune The Sun.

Inclusiv varianta unei posibile crime e luată în calcul.Pădurea în care a fost găsit scheletul a fost vizată de mai multe operațiuni de căutare în 2017, atunci când Ivan Klyucearev a dispărut, însă atunci nu s-a găsit nimic.

Sursa: Observator