Deranjat că era frecvent întrerupt de Trăilă, Pop i-a spus: ”După ce sunteți divorțată, sunteți și nevorbită.” În clipele în care Viorica Dăncilă se pregătea să ia cuvântul într-o conferință de presă după ședința PSD, Cristina Trăilă, invitată în emisiunea lui Lili Ruse, a comentat zvonurile privind scandalul din timpul ședinței și tensiunile apărute după ce Claudiu Manda ar fi jignit-o pe Viorica Dăncilă.  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); „Asta e ipocrizie.

Noi nu jucăm teatrul ăsta ieftin.

Eu cel puţin în partid nu am auzit în partid să i se spună candidatului că e prost”, a comentat Trăilă. "Că vă e frică că vă că***i pe voi”, a răspuns Palada.

Citeşte şi: Scandal în direct la Romania TV.

Băsescu către Palada: "N-aţi rezistat fără să deveniţi porc".

Ce l-a supărat pe fostul preşedinte googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Traian Băsescu și sociologul Mirel Palada s-au jignit, în direct, la România TV.

Europarlamentarul Traian Băsescu spune că în mod categoric în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale va susţine candidatul dreptei, Băsescu criticând PSD despre care spune că, în condiţiile în care a majorat salarii şi pensii, a ajuns la scorul PDL care a tăiat salariile bugetarilor.

Sursa: RomaniaTV