Svetlana Mirzoeva, o rusoaică de 28 de ani, din Omsk, riscă până la 15 ani de închisoare, după ce şi-a ucis fiica de doi ani.Totul a început în momentul în care Svetlana s-a enervat pe fiica ei că iroseşte prea multă mâncare scăpând bucăţile de pâine din gură pe jos.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Horoscop 14 iunie 2019.

De la prietenie la dragosteSvetlana şi-a ucis fiica îndesându-i pâine pe gâtConform Metro Online, Svetlana a vrut să-şi pedeapscă fetiţa pentru modul în care irosea mâncarea.A pus-o să se aşeze pe genunchiul ei, a luat o bucată mare de pâine şi i-a îndesat-o pe gât până când a sufocat-o.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Svetlana a recunoscut în faţa poliţiştilor că i-a îndesat pâinea pe gât până când braţele fetiţei au rămas nemişcate.Abia atunci a încercat să-i elibereze căile respiratorii, dar era deja prea târziu.

Fetiţa murise.Femeia şi-a rugat iubitul să o ajute să scape de trupul neînsufleţit.

Au înfăşurat corpul fetiţei într-un prosop albastru, l-au pus într-o geantă sport, iar iubitul femeii a plecat cu corpul să-l îngroape.Nu se ştie unde a fost îngropat trupul micuţeiDupă 10 zile şi iubitul femeii a murit, din cauza unei supradoze de alcool.

Svetlana a încercat să-şi continue viaţa, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.Însă vecinii ei au remarcat dispariţia fetiţei şi au intrat la bănuieli, pârând-o pe Svetlana la poliţie.În cele din urmă, femeia şi-a recunoscut fapta şi s-a predat, iar acum riscă 15 ani de închisoare.

Problema este că iubitul ei nu i-a spus unde a îngropat fetiţa, astfel că nu se ştie unde a fost îngropat trupul neînsufleţit al micuţei.

Sursa: Observator