Un şofer român a fost în pericol de moarte, pe o autostradă din Franţa.

N-a mai rămas nimic din camionul lui, care a luat foc pe mijlocul drumului.Un TIR care circula între Beziers și Montpellier s-a aprins şi a ars ca o torţă, marţi, în jurul orei 11:40, pe nijlocul autostrăzii A9, la Fabrègues, în apropiere de Sète.

Traficul este complet întrerupt pe ambele sensuri între Sète și Montpellier, scrie france3-regions.francetvinfo.fr.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 14 august 2019.

Schimbare importantă şi o mare dezamăgireTIR-ul venea din Spania, transporta dale de beton şi era condus de un român, care a reuşit să se salveze în ultima clipă.

Sursa citată scrie că o anvelopă a explodat şi a aprins camionul. Şoferul a fost testat pentru alcool şi droguri, testele au fost negative.24 de pompieri din Sète, Balaruc, Fabrègues și Cournonterral au fost implicaţi în stingerea incendiului, dar din camion n-a mai rămas, efectiv, nimic.

Sursa: Observator