Soţia primarului Robu din Timişoara s-a folosit de privilegiile edilului din Timişoara şi a mers la Iulius Mall cu mașina de serviciu a soțului.

Mercedes-ul de serviciu al lui Nicolae Robu de 70.000 euro, care a fost cumpărat de Retim, societatea de salubritate plătind și toate cheltuielile de întreținere și combustibilul consumat de limuzină, a fost parcat în parcarea supraterană, la etajul unu al mall-ului, notează pressalert.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Însoțită de șoferul Vasile Paraschiv, șef de serviciu la Poliția Locală, doamna Robu s-a plimbat prin magazine de unde a cumpărat câteva cadouri.  La 17,45, Florica Robu și șoferul primarului au plecat din mall, nu înainte ca polițistul local să așeze pe bancheta din spate a limuzinei de lux cadourile și să-i deschidă doamnei ușa.

Citeşte  şi: Nicolae Robu face precizări: Unde sunt, de fapt, interzise manelele şi grătarele  Nicolae Robu, primarul Timișoarei, face precizări după ce ordinul prin care a interzis manelele, dedicațiile și grătarele pe domeniul public al orașului a ajuns în media.

Edilul spune că oamenii pot asculta manele în spațiile private sau în săli puse la dispoziție de primărie.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); });

Sursa: RomaniaTV