ŞTIRILE SERII BUCUREŞTI - 12 IANUARIE

  • Post By us24.ro on 2018-01-12 16:30:04
  • 0 comments


* Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv ca medicul Mihai Lucan, cercetat de DIICOT într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane de lei, să fie plasat în arest la domiciliu.

* Parchetul General a decis extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizare a făptuitorului, în legătură cu modul în care poliţiştii Secţiei 18 au efectuat ancheta în cazul plângerii depuse împotriva lui Eugen Stan de către o femeie, care a reclamat faptul că a fost agresată sexual în decembrie 2016.

* Daniel Costel Torje, rectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", vizat de o anchetă a Corpului de control al ministrului Afacerilor Interne, a anunţat că demisionează din funcţie.

* Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin Ambasada României la Madrid şi Consulatul General al României la Sevilla, a urmărit îndeaproape evenimentele desfăşurate în localitatea Pedrera, provincia Sevilla, încă de la declanşarea acestora, şi menţionează că, de la începutul tensiunilor, în 6 ianuarie, nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară.

* Casa Regală informează că nu a primit nicio ofertă din partea RA-APPS pentru a prelua cu chirie Palatul Elisabeta după data de 5 februarie, Custodele Coroanei urmând a acţiona conform legislaţiei în vigoare. "Nu au început discuţiile dintre Casa Majestăţii Sale Custodelui Coroanei şi RA-APPS cu privire la acest subiect. După data de 5 februarie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, va acţiona conform legislaţiei în vigoare", a informat, pentru AGERPRES, Biroul de presă al Majestăţii Sale Custodelui Coroanei. AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)

Comentarii