Un tânăr de 26 de ani, din Suceava, a fost prins beat la volan, fiind înregistrat de aparatul radar în oraş cu peste 100 de kilometri la oră.

Când a văzut poliţiştii, a accelerat şi a încercat să scape cu fuga, gonind cu viteză pe străzi.Poliţiştii l-au urmărit şi au reuşit să-l blocheze la un moment dat, imobilizându-l şi apoi testându-l cu etilotestul, aparatul arătând 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost dus la spital pentru aflarea cu exactitate a alcoolului din sânge.

După doar câteva ore, acelaşi tânăr a fost prins la volan, având de această dată o alcoolemie mai mare, de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 25 iunie 2019.

Schimbări în dragoste şi o petrecere în familieSucevean care zbura prin oraş cu 100 km/h mort de beat, oprit a doua oară şi mai beat, în aceeaşi ziUn sucevean prins băut la volan și care a circulat cu peste 100 km/h prin municipiul Suceava, a fost prins din nou la volan, peste câteva ore, și mai beat.Astfel, tânărul a reuşit performanţa de a avea două dosare penale în aceeaşi zi şi permisul auto suspendat.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Criteo.events.push(function() { Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410631,"containerid": "Crt-1410631","overrideZoneFloor": false});}); "Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor.

Astfel, s-a procedat la urmărirea acestuia pe bld. 1Mai unde acesta a circulat cu viteza de 98 km/h, a virat la stânga pe strada.

Universității, unde a circulat cu viteza de 109 km/h, iar de pe strada, Universității, a virat dreapta pe bulevardul George Enescu, unde a circulat cu viteza de 86 km/h, după care a oprit pe partea dreaptă a părții carosabile, înainte de semaforul instalat la trecerea pentru pietoni din zona Catedralei, unde persoana urmărită a fost imobilizată și încătușată", informeaza politistii.Prins a doua oară în aceeaşi zi, şi mai beatŞoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i întocmit un dosarul penal.După doar câteva ore, poliţiştii au intervenit la un apel care sesiza un şofer mergând haotic pe stradă.

Ajungând imediat în zonă, poliţiştii l-au găsit pe acelaşi şofer de mai devreme, însă şi mai beat."Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind și mai mare decât la prima reținere, de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat",  precizeaza politistii, un alt dosar penal fiind deschis pe numele său.

Sursa: Observator