Un arădea a fost amendat cu 3.200 de lei după ce a jignit și scuipat un echipaj de jandarmerie ce a încercat să îl legitimeze.

Individul, aparent sub influența băuturilor alcoolice, a devenit violent, fiind transportat direct la Spitalul de Psihiatrie Arad.Incidentul a avut loc marți, pe 11 februarie 2020, în jurul orei 13:20, în Piața Gării.

Jandarmii aflați în serviciu au vrut să îl legitimeze pe tânărul de 23 de ani, însă acesta a început să le aducă cuvinte și expresii jignitoare.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 13 februarie 2020.

Surprize în dragoste şi un destin frântPotrivit aradon.ro, bărbatul chiar i-a scuipat pe jandarmi. În plină criză de nervi, individul a devenit violent, iar oamenii legii au fost nevoiți să îl imobilizeze.

La fața locului a sosit și unul dintre părinții tânărului, care a fost de acord ca acesta să fie dus la Spitalul de Psihiatrie Arad, în vederea administrarii unui tratament de specialitate.

Jandarmeria Arad - Pentru fapta sa, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.200 de lei pentru <> și <<împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menţinerea ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori al altui organ de stat sau de a lua măsurile necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice>> conform Legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Sursa: Observator