Intr-un vas pui faina cernuta si adaugi untul rece si amesteci pana obtii un aluat sfaramicios, apoi adaugi ouale batute, apa si sarea.

Framanti pana obtii un aluat omogen pe care il vei da pentru minim 30 minute la frigider.

Intre timp, mixezi branza impreuna cu spanacul si apoi adaugi ouale batute.

Adaugi sare si piper dupa gust si un varf de nucsoara.

Mixezi bine (cu un mixer vertical) pana se omogenizeaza compozitia.

Scoti aluatul de la frigider si il imparti in 2 parti.

Intinzi o foaie de aluat apoi o asezi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.

Adaugi compozitia de branza cu spanac si tai surplusul de aluat.Intinzi restul de aluat, apoi tai fasii de aluat si le asezi peste crema de branza.

Ungi aluatul cu galbenus de ou batut cu lapte apoi presari susan.

Introduci tarta in cuptorul preincalzit pentru circa 50 de minute, pana cand se rumeneste frumos.

Pofta buna!

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici    

Sursa: RomaniaTV