TELEKOM SPORT LIVE STEAM ONLINE ROMANIA - ANGOLA 27-24: Neagu şi compania continuă marşul victorios la CM

  • Post By us24.ro on 2017-12-07 23:28:04
  • 0 comments

România - Angola 27-24

min. 60: GOOOOL România! Cristina Neagu marchează ultimul gol al partidei!

min. 58: GOOOOOL România! Cristina Neagu loveşte din nou!

min. 46 Super GOL marcat de Melinda Geiger!

min. 35: Angola egalează! Scor 16-16!

min. 33: Super GOL marcat de Cristina Neagu!

min. 25. Goool România! Crina Pintea reuşeşte să marcheze pentru România după câteva minute fără gol.

Ana Maria Drăguţ este eliminată două minute, Angola conduce cu 11-8.

La jumătatea primei reprize România este condusă la trei goluri, scor 10-7.

Pentru prima oară în acest meci, Angloa se distanţează la două goluri. Este 6-4 pentru africance.

Drăguţ marchează spectaculos, este 3-2 pentru România.

Angola are lovitura de începe şi obţine un 7 metri. Apără Denisa Dedu, dar mingea revine la angoleze, care marchează primul gol al meciului. Angola-România 1-0.

Naționala de handbal a României va susține diseară, la Trier (Germania) de la ora 19:00, al patrulea meci din cadrul Grupei ACampionatului Mondial. Până acum, elevele lui Martin Ambros au câștigat toate partidele, astfel că se află în luptă directă pentru șefia grupei. În schimb, Angola este deja eliminată din competiție.

Angola, adversara de joi a României, a produs una dintre marile surprize la Jocurile Olimpice de la Rio, învingând în chiar meciul de debut, cu 23-19, România. A fost meciul care le-a încurcat pe "tricolore", Neagu și compania nereușind să treacă de faza grupelor.

Din echipa de acum un an, din Brazilia, Angola are și acum în teren, la Campionatul Mondial 2017, opt jucătoare. Interesant: din celelalte șase participante la Rio, patru sunt gravide și așteaptă să devină mămici, una s-a lăsat, iar una e accidentată.

Calificată deja în optimi, naționala României trebuie să lupte acum pentru a-și îndeplini obiectivul, accesul în sferturi, după cum a spus Alexandru Dedu, președintele FRH. Tocmai de aceea, pentru a avea parte în optimi de un adversar cât mai accesibil este important ca fetele noastre să câștige grupa.

Natalia Bernarda, golgeterul Angolei la JO 2016, Wuta Dombaxi, Liliana Venancio și Lurdes Monteiro au abandonat handbalul imediat după competiția de anul trecut și așteaptă acum să-și mărească familiile. Luisa Kiala, veterana echipei, a părăsit handbalul, iar portarul Teresa Almeida, coșmarul României la Rio, s-a accidentat cu o săptămână înainte de Mondialul german.

Rezultate

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România - Spania 19-17
joi - ora 19:00 România-Angola
vineri - ora 19:00 România-Franța

Clasament:

1. România 6p, 3j
2. Franța 4p, 3j
3. Spania 4p, 3j
4. Slovenia 4p, 3j
5. Angola 0p, 3j
6. Paraguay 0p, 3j

Naţionala feminină de handbal a României participă la Campionatul Mondial din Germania unde întâlnește azi ANGOLA. ROMÂNIA - ANGOLA este LIVE VIDEO pe Telekom Sport (DOLCE) și

Echipele României, Franţei, Rusiei, Germaniei şi Serbiei s-au calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania, după desfăşurarea primelor trei etape din faza grupelor.
România, medaliată cu bronz la Mondialul din 2015, şi Rusia, campioana olimpică en titre, au câte trei victorii, în timp ce Franţa a pierdut un meci.
Şi Norvegia, campioana mondială en titre, are trei victorii, dar nu are asigurată calificarea din punct de vedere matematic.

Primele patru clasate în fiecare grupă se califică în optimile de finală. La egalitate de puncte departajarea se face în urma rezultatului direct.

Comentarii