Teodor Meleşcanu a făcut parte, ultima oară, din ALDE. "Am avut deosebita onoare de a fi ales preşedinte interimar al Partidului Forţa Natională.

Mulţumesc celor care au creat acest partid precum şi celor care ni s-au alăturat.

Suntem un partid de centru.

Preocuparea noastră este aceea de a declanşa procesele de revigorare a României, de a crea o platformă civică şi politică care să asigure progresul social, economic si cultural al ţării", a scris Teodor Meleşcanu pe Facebook.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); "Sunt onorată pentru încredere şi pentru responsabilitatea ce mi-a fost încredinţată!

Le mulţumesc colegilor, îi felicit şi vă aştept pe toţi aceia dintre dumneavoastră care doriţi o Românie unită, respectată şi demnă să veniţi alături de noi!", a afirmat Graţiela Gavrilescu. "Am stabilit obiectivul de a participa la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor.

Din toate analizele care s-au făcut, rezultă că aproximativ 20% din electorat îşi doreşte un partid naţional care să promoveze interesele românilor şi României în interior şi în exterior.

Sunt convins că vom aduce în România un alt mod de a face politică.

Nu dorim ca dezbinarea din România să continue, dorim să contribuim la adunarea tuturor celor care gândesc româneşte", a precizat Teodor Meleşcanu în declaraţia de presă susţinută la sfârşitul şedinţei.

Sursa: RomaniaTV