Tomac (PMP): PSD şi actuala majoritate parlamentară ne oferă cele mai proaste exemple

  • Post By us24.ro on 2018-01-12 15:30:04
  • 0 comments


Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă laI Iaşi, că abordarea imatură a PSD "a transformat poliţia naţională într-un poligon de tragere unde actorii principali sunt nişte politicieni ahtiaţi după putere".

"PSD-ul şi actuala majoritate parlamentară ne oferă cele mai proaste exemple pe care le poate oferi un partid prin războaiele politice care le-au transferat în sânul unor instituţii cheie ale statului. Condamnăm cu fermitate această abordare imatură a PSD-ului, care a confiscat instituţii cheie şi în loc să caute să rezolve problemele de sistem care există în poliţie, au transformat poliţia naţională într-un poligon de tragere unde actorii principali sunt nişte politicieni ahtiaţi după putere", a spus liderul PMP Eugen Tomac în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi.

În opinia sa, cei aflaţi la guvernare ar trebui să discute despre lucruri "care ne unesc în această ţară şi perspectivele şi potenţialul pe care îl are România".

"În mod clar ne dezgustă profund spectacolul de prost gust pe care îl face PSD-ul în acest an. Este încă o dată o dovadă în plus a faptului că aceşti oameni au moştenit de la partidul comunist cele mai proaste practici", a mai declarat Eugen Tomac. AGERPRES / (A - autor: Daniela Malache, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)

Comentarii