Steven Dymond, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit mort pe 9 mai într-o casă din Hampshire, Anglia, după ce a apărut la emisiunea "Show-ul lui Jeremy Kyle", scrie The Sun.

Dymond se pre că a filmat spectacolul ITV din 2 mai pentru a-și convinge logodnica, Jane Callaghan, că este credincios, dar un test de detectare a minciunilor a dezvăluit altfel. În timp ce el a continuat să nege afirmațiile de înșelăciune, cuplul sa despărțit după episod.

Cu puțin timp înainte de moartea sa, Dymond a lăsat o scrisoare de adio în care şi-a expus motivele disperate. "Nu pot trăi fără tine.

Voiam doar să vin și să vă văd. Am vrut doar să-mi pare rău înainte să plec.

Viața mea nu merită să trăiască fără tine. ", a spus Dymond.

Deși a murit din cauza unei supradoze de droguri, cei dragi ai lui Dymond cred că moartea lui a fost neintenționată.

Biroul medicului legist nu a eliberat o cauză oficială a morții. Înainte de a fi găsit mort, Dymond a mărturisit proprietarului său planurile de a-și lua propria viață. "Mi-a spus că a vrut să se sinucidă când a fost dus înapoi la Portsmouth printr-un taxi pe care televiziunea îl rezervase.

El a spus că sa gândit la supradozarea medicamentelor sale", a declarat proprietara casei unde locuia, Shelley, pentru Daily Mail.  Când s-a întors, a petrecut zile în camera lui "obsedat de testul detectorului de minciună", potrivit proprietarului.

Mai târziu, bărbatul a fost descoperit inconștient în dormitorul său. "Chiar cred că a fost spectacolul care l-a împins peste margine", a spus ea.

După moartea sa, rețeaua a scos de pe post emisiunea cu detectorul de minciuni. "Având în vedere gravitatea evenimentelor recente, am decis să finalizăm producția" Show-ului Jeremy Kyle. "Jeremy Kyle Show" a avut o audiență loială și a fost făcută de o echipă de producție dedicată timp de 14 ani, dar acum este momentul potrivit pentru terminarea spectacolului", a transmis postul TV, care a prezentat condoleanţe familiei.

Sursa: RomaniaTV