Fostul preşedinte Băsescu a declarat că a fost impresionat de jocul politic prestat de Klaus Iohannis. "Totul i-a ieșit, inclusiv referendumul pe justiție. (...) Categoric, da (am fost impresionat- n.red), a jucat perfect și a avut și o conjunctură perfectă cu un PSD în degringoladă, debusolat și acest lucru s-a întâmplat după condamnarea lui Dragnea.

PSD s-a prăbușit și din punctul de vedere al capacității decizionale”, a comentat fostul șef al statului, la Digi24.El a spus că PSD este în stare de șoc, în primul rând din cauza rezultatelor din Moldova, dar și pentru că s-a prăbușit deși a mărit salariile și pensiile. ”PSD-ul a realizat și i-a devenit o traumă uriașă că au mărit salariile și pensiile și au obținut un rezultat pe care l-am obținut eu când le-am tăiat.

Românii au transmis: "Nene, nu mai suntem cumpărabili cu bani de la bugetul de stat, nu ne mai satisface faptul că ne dați un ban în plus, faceți autostrăzi, faceți-ne spitale". Ăsta a fost mesajul românilor.

Uitați-vă la șocul din Moldova, cred că PSD nu-și revine din șoc.

Este maturizarea societății”, a comentat Băsescu.El a mai susținut că, indiferent de situația economică moștenită de guvernul liberal, nu vor fi tăieri în 2020 pentru că este an electoral (tăierea cu 25% a salariilor bugetarilor a fost dispusă de Traian Băsescu și guvernul Boc în 2010, după alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului 2009-n.red).

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Citeşte şi: Rareş Bogdan, duo de vis cu Traian Băsescu la România TV!

Cei doi au plâns în direct Europarlamentarii Traian Băsescu și Rareș Bogdan au fost invitați, de Ziua Națională, la România TV.

Emisiunea avea ca subiect legătura dintre România și Republica Moldova.

De asemenea, europarlamentarul liberal a anunţat că președintele Klaus Iohannis va participa la ședința Biroului Executiv al PNL.

Sursa: RomaniaTV