Triplu asasinat în Satu Mare. Soţ, soţie și soacra au fost executaţi în propria lor casă. Două dintre cadavre, aliniate în faţa garajului

  • Post By us24.ro on 2017-11-24 09:25:23
  • 0 comments

Triplă crimă la Apa. Soț, soție și soacra acestuia au fost uciși în propria lor casă. Două dintre cadavre au fost găsite aliniate în fața garajului.  

UPDATE 11:14 Persoana care a găsit cadavrele erau o rudă a acestora. Nu a reușit să îi identifice din cauza faptului că zăceau într-o baltă de sânge și prezentau mai multe lovituri la nivelul capului, fiind desfigurați. Ruda a apelat la ajutorul unui vecin. Acesta a fost cel care a identificat victimele.

Soț, soție și soacra acestuia au fost uciși în propria lor casă din localitatea Apa. Cadavrele celor doi soți au fost găsite aliniate în fața garajului, spun martorii care au văzut scena cutremurătoare. Soacra bărbatului, în vârstă de 70 de ani, a fost găsită în locuință.

Din primele informații, bărbatul ucis avea în jur de 50 iar soția acestuia avea 45 de ani. Este vorba despre Rentea Gheorghe și Rentea Niculina, localnici din Apa.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, criminaliștii și procurorii. Aceștia cercetează circumstanțele în care s-a produs odioasa crimă.

sursa: presasm.ro

Comentarii