”Ce se întâmplă acum în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu pe care vreun duşman al partidului şi l-ar fi putut închipui/dori.

Practic, Organizaţia a devenit o afacere de „famiglie”, în care puterea de decizie nu mai aparţine celor merituoşi, ci se păstrează în familie.

Din mamă-n fiu:  RovAna „Pauker” Plumb, preşedinte; - Andrei „Goe” Plumb, desemnat aseară vicepreşedinte.

Cum ar veni, mamiţica îi construieşte lui Goe un viitor”, scrie Ţuţuianu, care ataşează postării şi o caricatură.El se declară surprins de lipsa cvasitotală de reacţie a organizaţiei.”Nu-i mai căinez, însă, pe cei de acolo.

După simulacrul de alegeri în 2 minute, fără vot secret, după dezastrul de la europarlamentare (cel mai prost rezultat din istorie), ei asta au înţeles: să gireze în continuare aceşti impostori la conducere, care nu au scrupule în a-şi atinge scopurile (afaceri personale şi atât)”, comentează fostul social-democrat.El mai spune că îi pare rău de toţi membrii simpli şi oneşti şi de numeroşii alegători cu simpatii pentru un partid de stânga.”Partidul lor a fost confiscat de un grup de impostori fără nicio legătură cu acest judeţ!”, conchide  AdrianŢuţuianu. 

Sursa: RomaniaTV