Femeia a spus că Mihai Constantinescu "a stat destul de mult" până a venit ambulanța, iar acum activitatea creierului său a fost afectată de lipsa de oxigen pe care a suferit-o în timp ce aștepta să sosească ambulanța, scrie fanatik.ro.

Simona Secrier nu a precizat însă cât timp a așteptat să vină ambulanța.

Citeşte şi Apel DISPERAT al fostei soţii a lui Mihai Constantinescu.

Anunţ IMPORTANT despre starea CÂNTĂREŢULUI În acest moment, îndrăgitul artist Mihai Constantinescu este în continuare internat la Spitalul Floreasca din București.

Simona Secrier a declarat joi că artistul este în continuare intubat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fiind stabilizat, tensiunea și pulsul fiind stabile.

Medicii au declarat că Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală „Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă.

A stat destul de mult până a venit salvarea", a declarat soția acestuia, Simona Secrier.

Medicii au declarat în urmă cu două zile că, artistul Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală după ce a făcut trei stopuri cardio – respiratorii.

Cadrele medicale de la Spitalul de Urgență Floreasca încearcă să obțină acordul familiei.

Legislația în vigoare din România spune că atâta timp ,,cât timp restul funcțiilor lui vitale există, viața pacientului nu poate fi întreruptă nici măcar la solicitarea rudelor apropiate".

Prietenii și apropiații cântărețului au făcut un apel la fanii artistului, să-i vină în ajutor cu o rugăciune ca îndrăgitul artist să poată trece cu bine peste această cumpănă din viața lui.

Sursa: RomaniaTV