Starul hollywoodian, prin intermediul unor interviuri acordate pentru Fox News şi alte companii mass-media, şi-a exprimat de mai multe ori şi într-o manieră foarte clară sprijinul faţă de preşedintele Trump.În două mesaje video publicate pe Twitter - reţeaua de socializare preferată a liderului de la Casa Albă -, Jon Voight i-a luat încă o dată apărarea lui Donald Trump, spunând că "munca preşedintelui nu este uşoară" şi că "el se luptă cu reprezentanţii stângii şi cu cuvintele lor absurde de distrugere".

Artistul a dorit, de asemenea, să îi reasigure pe compatrioţii lui, spunând că "ţara noastră este mai puternică, mai sigură şi cu mai multe locuri de muncă, deoarece preşedintele nostru a făcut corect fiecare mutare".

Actorul şi-a încheiat pledoaria despre "adevăr", îndemnându-i pe americani "să nu se lase păcăliţi de stânga politică", întrucât viaţa cetăţenilor americani este mult mai bună de când Donald Trump se află la conducerea ţării."Naţiunea noastră a fost construită pe o bază solidă transmisă de strămoşii noştri şi există un cod moral al datoriei care ne-a fost transmis de la o generaţie la alta de către preşedintele Lincoln", a declarat actorul american, în vârstă de 80 de ani.

Citeşte şi Marile puteri încearcă să repare iresponsabilitatea Statelor Unite.

Lumea întreagă roagă Teheranul să respecte acordul nuclear"Suntem oamenii acestei naţiuni care asistă acum la un triumf.

Aşadar, să fim alături de preşedintele nostru, să fim alături de acest adevăr: Preşedintele Trump este cel mai mare preşedinte de la Abraham Lincoln.

Dumnezeu să binecuvânteze America! Şi fie ca Dumnezeu să continue să ghideze această naţiune!

Multă dragoste", a adăugat Jon Voight.Sâmbătă, preşedintele american i-a mulţumit pe Twitter actorului Jon Voight pentru aceste mesaje, însă a scris greşit prenumele starului hollywoodian: "Mulţumesc, John, atât de drăguţ!".

Jon Voight este unul dintre puţinele staruri de la Hollywood care l-au susţinut pe Donald Trump în campania prezidenţială din 2016.Potrivit CNN, preşedintele Donald Trump a anunţat în luna martie că l-a numit pe Jon Voight în consiliul de administraţie al John F.

Kennedy Center for Performing Arts.

Actorul american va deţine acest mandat până în 2024.

Sursa: RomaniaTV