Un adolescent şi-a ucis tatăl, în Iaşi, cu o singură lovitură de cuţit, ca să scape cu viaţă din mâinile lui.

Bărbatul îşi ameninţa des familia cu moartea, iar vineri a pus mâna pe cuţit.Un tânăr de 18 ani și-a omorât tatăl din greșeală, cu un cuțit, într-o comună din Iaşi.  Anchetatorii cred că a fost vorba despre un accident nefericit și vorbesc despre autoapărare, scrie BZI.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 11 februarie 2020.

Decizie importantă în dragoste şi o discuţie aprinsăUn bărbat în vârstă de 47 de ani a murit după ce fiul său l-ar fi înjunghiat în picior.

Vineri, în jurul orei 16:30, un tânăr de 18 ani a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a cerut ajutor, spunând că și-a omorât tatăl.

Imediat un echipaj medical a ajuns la fața locului și l-a găsit pe tatăl băiatului într-o baltă de sânge.

Medicii au inițiat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul după aproximativ 45 de minute. Radu Paraschiv a murit în urma unei singure lovituri de cuțit.

Deși totul pare un omor ca oricare altul, povestea este total diferită.

Valentin Paraschiv, tânărul care și-a înjunghiat mortal tatăl, a trăit o adevărată dramă.

A văzut cum părintele lui se stinge, după ce l-a înjunghiat, fără voie.Victima, Radu Parashiv, era cunoscut în comuna Ciortești ca fiind un om la locul lui, dar în casă era destul de dur și nu ezita să-și amenințe familia cu moartea, atunci când dădea peste cap câte un pahar în plus.

Asta s-ar fi întâmplat și vineri.  cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Criteo.events.push(function() { Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410631,"containerid": "Crt-1410631","overrideZoneFloor": false});}); După ce a consumat alcool, a început să se certe cu fiul său.

La un moment dat ar fi mers în bucătărie și ar fi pus mâna pe un cuțit.

L-a fluturat de câteva ori și l-a amenințat pe tânăr cu moartea.

Atunci, Valentin a încercat să-i ia tatălui cuțitul din mână.

L-a împins pe pat și au început să se lupte.

La un moment dat, din greșeală, lama cuțitului a intrat în piciorul stâng al bărbatului.

Speriat, tânărul s-a retras, iar în acel moment tatăl său s-a ridicat și și-a scos cuțitul înfipt în picior.

A început să sângereze puternic și a ieșit din casă.Bărbatul a reușit să iasă din casă, însă după câțiva pași s-a prăbușit la pământ, într-o baltă de sânge.

Lama cuțitului i-a secționat artera femurală.

Văzând că tatăl său nu mai respiră, a cerut ajutorul medicilor, însă nu s-a mai putut face nimic. În acel moment, Valentin Paraschiv știa că este vinovat pentru moartea tatălui său.

Dar surse din cadrul anchetei au precizat că tânărul nu ar fi vrut să-și omoare părintele și vorbesc despre autoapărare."Între tată și fiu ar fi izbucnit un conflict spontan.

La un momet dat, victima a pus mâna pe un cuțit și l-ar fi amenințat pe fiul său.

Cel din urmă ar fi încercat să-l deposedeze și s-a ajuns într-un final la înjunghiere.", a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Sursa: Observator