Un bărbat din Sibiu care abia îşi cumpărase un pat, l-a pierdut pe stradă.

Omul a constatat uluit că obiectul de mobilier nu se mai află în remorcă, deşi ar fi fost asigurat cu chingi, spune el. Disperat că şi-a pierdut patul, bărbatul anunţă că oferă recompensă găsitorului, sau persoanei care a văzut ceva.Articolul continua dupa recomandari googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); }); Horoscop 17 ianuarie 2019.

Moment de neuitat şi decizie importantă în dragosteIncidentul a avut loc în zona Dedeman, pe strada Doamna Stanca din Sibiu. Potrivit proprietarului, patul ar fi fost legat cu o șufă, însă nu își dă seama cum anume l-a pierdut.Şoferul care îl transporta nu a auzit niciun zgomot atunci când patul a căzut pe șosea.

A observat abia la Avrig că patul lipsește.Proprietarul a mers chiar și la Poliția din Șelimbăr, acolo unde a depus o sesizare.

De asemenea, a postat și pe Facebook, mesajul următor: „Cine a găsit un pătuț supraetajat în zona Doamna Stanca (Dedeman) ofer recompensă. 0742114713”.Ulterior, un taximetrist a postat, în grupul de anunţuri în care omul a anunţat evenimentul, o fotografie în care apare un pat pe şosea.

Sursa: Observator