Un bucureştean a claxonat 5 minute continuu pentru că ambulanţă venită la un caz i-a luat locul de parcare.

Cum n-a venit nimeni să ia de acolo salvarea, omul a blocat-o cu maşina lui şi s-a dus după doctori în bloc, să le spună să mute ambulanţa de pe locul lui de parcare. O fotografie postată de Sebastian Ujică pe Facebook a devenit virală, comentariul care o însoţeşte stârnind sute de reacţii. Articolul continua dupa recomandari googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); }); Horoscop 18 ianuarie 2019.

Planuri de nuntă şi un moment emoţionant"Definiţia imbecilităţii: să stai să claxonezi cinci minute că a parcat salvarea pe locul tău şi când vezi că nu vin pentru că sunt ocupaţi să salveze vieţi, îi blochezi cu maşina. În condiţiile în care sunt zeci de alte locuri de parcare libere în jurul blocului.

Apoi să te duci după doctori la apartamentul unde aveau intervenţia, să le ceri să mute maşina.", a scris bucureşteanul în casa căruia avea loc intervenţia salvatorilor.Venită la un apel 112, Salvarea a parcat, firesc, pe locul liber cel mai aproape de intrarea în scarea blocului.

Un loc de parcare plătit de un locatar care a venit acasă la scurtă vreme după sosirea Salvării.

Nervos, acesta a început să claxoneze şi a făcut-o continuu timp de 5 minute. Apoi a parcat lipit de maşina de la Salvare, blocând-o, şi s-a dus nervos la uşa apartamentului unde primea primul ajutor un om, cerând să coboare cineva să mute ambulanţa de pe locul lui.

Sursa: Observator