Un accident deosebit de grav a avut loc în Iaşi, pe Aleea Sadoveanu. Şoferul unui bolid Mercedes, care se deplasa cu o viteză foarte mare, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar, unde se afla un copil.Imaginile de supraveghere arată cum copilul scapă milimetric să fie spulberat, după ce iniţial vede maşina care se îndreaptă spre el, apoi se lasă în jos, providenţial, maşina trecându-i razant pe lângă cap.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 23 iulie 2019.

Dovadă de încredere şi un mesaj importantAccident filmat la Iaşi, un copil scapă miraculos cu viaţă, şoferul beatUn grav accident rutier a fost produs de un șofer beat, pe străzile Iasului.

Un apel la 112 anunța că un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp pe care l-a culcat la pământ apoi s-a oprit într-un copac, şoferul fiind încarcerat în maşină.Însă, imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins un element cel puțin șocant. Un copil care mergea pe trotuar a scăpat ca prin minune.

Copilul se deplasa pe trotuar când mașina care circula cu mare viteză a trecut milimetric pe lângă acesta.  Speriat, copilul a luat-o la fugă.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Criteo.events.push(function() { Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410631,"containerid": "Crt-1410631","overrideZoneFloor": false});}); Şoferul avea în maşină băutură şi pastileLa fața locului a sosit un echipaj de prim ajutor, pompierii și poliția.

Etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,63 alcool pur în aerul expirat, iar în mașina bărbatului de 43 de ani a fost găsită o sticla de whisky și câteva pastile Xanax.Bolidul Mercedes, de zeci de mii de euro, a fost distrus, iar șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Sursa: Observator