Un deținut român a luat ostatică o femeie în închisoarea din Lubeck, în Germania.

Poliția a intervenit în forță, după 5 ore tensionate, pentru a elibera ostatica, psiholog al penitenciarului.Incidentul s-a produs în jurul orei locale 15.00 (ora României 16.00), la închisoarea din Lubeck, unde românul Daniel P.

e încarcerat pentru agresiune sexuală.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Horoscop 18 iunie 2019.

Surprize în dragoste şi un gest de bunătateDeținutul român, înarmat cu un cuțitRomânul de 36 de ani a luat ostatică o femeie, care, potrivit Bild, e psihologul închisorii.

El a luat-o prizonieră sub amenințarea unui cuțit.

Criza provocată de deținut a dus la o masivă mobilizare a forțelor de poliție.Peste 25 de mașini de poliție au intervenit în sprijinul gardienilor și au izolat întreaga zonă.

Inclusiv traficul din vecinătatea închisorii a fost bulversat din cauza prezenței masive a forțelor de ordine.

Negociatorii, de asemenea, au venit pentru a discuta cu deținutul român.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); ”Situația este calmă, avem totul sub control”, a declarat presei în acel moment Stefan Muhz, purtător de cuvânt al poliției din Lubeck.

Vezi 2 imagini în GalerieIntervenție în forță după 5 oreLa închisoare au fost chemate inclusiv forțele speciale care, puțin după ora locală 20.00, adică după 5 ore tensionate, au intervenit în forță, pentru a o salva pe femeie.Conform Lubeck Online, s-au auzit 3 explozii când trupele speciale au atacat.

Polițiștii germani au folosit grenade flash, pe care le-au aruncat în încăperea unde românul o ținea pe femeie ostatică.Ostatica a fost eliberatăDaniel P.

a fost ușor rănit și este în custodia poliției, transmite RTL.

Ostatica a fost eliberată și este nevătămată.

I s-au acordat, totuși, preventiv, îngrijiri medicale. ”Niciun polițist nu a fost rănit în operațiune”, a transmis Uwe Keller, de la poliția din Lubeck.

Deocamdată, nu este clar cum a reușit românul să o ia ostatică pe femeie și nici motivul acțiunii sale.

Sursa: Observator